Asculta Radio Folclor Buzau FM

Pe scurt, despre noi:
– Îți aducem România mai aproape de tine prin stream-ul online disponibile exclusiv pe internet. Ne adresăm în mod special românilor plecați peste hotare și celor care îndrăgesc muzica de petrecere.
– In fiecare zi, Radio Folclor Buzau FM vă pune la dispoziție cele mai frumoase melodii de pahar, de joc și voie bună.
– Esti purtat prin toate zonele țării: Banat, Crișana, Maramureș, Bucovina, Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia și Oltenia.
– Din 10 iulie 2020 suntem prezenți oriunde în lume cu programe excepționale de muzică populară difuzate live, unde ascultătorii pot cere preferințe muzicale sau pot oferi celor dragi dedicații.

  • 10 iulie 2020, ziua în care sărbătorim 1 an de online, 1 an cu melodii de pahar și voie bună pentru sufletul tău.
    Dacă am reușit să primim prietenia ta suntem onorați. Îți mulțumim căci datorită ție, Radio Folclor Buzau FM s-a făcut cunoscut la nivel internațional.
  • In cadrul programelor realizate LIVE ți-am oferit posibilitatea de a îți saluta familia, prietenii și persoanele dragi aflate la mii de kilometri depărtare.
  • Muzica populară, programele interactive cu dedicații ne-au apropiat mai mult, chiar dacă distanța a rămas la fel de mare.
    Am mizat pe solidaritate, acceptând să lăsăm proiectul liber nealterat de publicitate. Astfel site-ul www.radiofolclorbuzaufm.ro ,aplicația de Android „Radio Folclor Buzau FM” și stream-ul oficial nu conțin reclame.
  • Ne mândrim și totodată suntem extrem de bucuroși căci am reușit să creăm o punte de legătură între românii din diaspora și cei din țară, sloganul „bucuria românilor de pretutindeni” fiind încă o dată alegerea potrivită.
  • Te rugăm să ne ierți dacă uneori nu am fost pe gustul tău sau am lipsit în serile când ne așteptai cu drag. Timpul alocat spațiilor de emisie este limitat, din cauza problemelor personale. În astfel de perioade recurgem la soluția salvatoare: cea mai bună muzică de petrecere.